Sidebord i indisk marmor

Sidebord i indisk marmor

Marble Disc Table er et af den slags borde, du bare ikke kan lade være med at gå hen og ae. Ægte håndværk, født og forarbejdet på et lokalt værksted i Indien – i øvrigt tæt ved bruddet, hvor marmoren til bordpladen er hugget ud.

Den specielle marmor er udvundet af serpentinit – en stenart, der er mere robust end klassisk marmor. Det er i øvrigt serpentinit-stenens høje indhold af mineraler og silicium, som giver denne marmor sin særlige farve.

Hver enkelt bordplade bliver kælet for på en traditionel, indisk drejebænk på en måde, der er blevet brugt af de lokale i Rajasthan i Indien i årtier. Resultatet er en fascinerende overfladestruktur, der kan variere meget fra bord til bord.

Share This Post

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)