Fra Akryl til Marmor

Fra Akryl til Marmor

Neon Living lancerer designprodukter i højglanspoleret marmor, der skaber god stil og stemning omkring bordet i hjemmet. Marmor har siden omkring år 2.800 før Kristus været billedhuggernes foretrukne materiale. Og nu følger danske boligdesignere trop.

Neon Living har således designet en ny serie højglanspolerede marmorplader, der kan anvendes til utallige praktiske og dekorative formål på ethvert bord, og som giver rummet og stemningen et elegant lille pift af historie, kunst og kultur.

Serien består af Marble Board, der er en intens sort marmorplade på 28 x 28 centimeter med en smuk kobber-finesse i form de to karakteristiske Neon Living-huller. Marble Board er designet af Sabine Stougaard og kan anvendes som en enkel og smuk dekoration i sig selv – eller som bordskåner, skærebræt, fod til stearinlys, bund til juledekoration, tallerken til tapas og et væld af andre kreative ting. Marmor er et råt og varieret materiale, hvor ikke to stykker er ens, og den hårde polerede overflade kan tåle stort set alt og opsuger ikke væske.

Marble Coasters er en anden nyhed i serien og består af glasbrikker af marmor i samme stil og farve som Marble Board. De er designet af Stella Graversen og måler hver 9 x 9 centimeter. Glasbrikkerne ikke blot beskytter bordet, men kaster også ny glans over (eller under) ølkruset eller vinglasset. Også Marble Coasters er med de to ikoniske huller. I dette tilfælde har hullerne dog også en praktisk funktion, når glasbrikkerne samles og stables på den tilhørende kobber-base.

Marmor-produkterne kan suppleres med Base Lighz Copper, som er to små elegante lysestager i kobber, der passer til både fyrfadslys og almindelige stearinlys. De er designet af Jacob Heiberg.

Neon Living har domicil i Ikast og har tidligere primært været kendt for designprodukter i acryl, men på det seneste har virksomheden også kastet sig over andre spændende materialer. Neon Livings produkter kan købes i førende designbutikker og brugskunstforretninger. De vejledende udsalgspriser er 449 kroner for Marble Board, 399 kroner for Marble Coasters (seks glasbrikker), og 349 kroner et sæt Base Lighz Copper.

Share This Post

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)