- admin

Johanne fra Lene Bjerre

I Johanna glaskollektionen er hvert enkelt vase unik. Hver vase er lavet af dygtige glaskunstnere, og derfor vil to vaser aldrig være ens. På den måde får du en smuk og særlig vase, der giver en stoflig fornemmelse til din indretning. Johanna vaserne fås i en smuk afdæmpet røggarvet og klassisk gennemsigtig, hvid variant. Der er arbejdet med former og teksturer, og derfor er nogle af vaserne lavet med bobler i glasset – en effekt der opnås ved at tilsætte bagepulver til det varme glas – mens andre har et krakeleret look. Hver vase har en smal hals, og derfor kan de være svære at rengøre. Derfor anbefaler vi at bruge kunstige blomster i stedet.

 

Formland formland / lene bjerre /

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)