Formland: Chokolade, blomster & tatoveringer

Formland: Chokolade, blomster & tatoveringer

Bliv klogere på roser, få værdifuld viden om fremtidens detailhandel, støb din egen chokolade, dyrk yoga – eller få dig en tatovering!

Det er blot nogle af de tilbud, som de besøgende til den 65. udgave af design- og interiørmessen Formland kan glæde sig til. MCH Messecenter Herning danner fra 18.-21. august rammen om fire dage med trends, foredrag, workshops, gourmet, chokolade og blomster. Her kan de besøgende få masser af input, ideer og oplevelser fra det store aktivitetsprogram med intet mindre end 66 foredrag, shows og workshops.

Motivation til alle
Formlands aktivitetsprogram starter allerede torsdag, hvor man blandt andre kan opleve den anerkendte motivationsekspert Mark Anthony på SPEAK UP-scenen i Hal D med foredraget ‘Heartwork – sådan brænder du igennem i stedet for at brænde ud’.

– Mark er en af Danmarks mest inspirerende foredragsholdere og motivatorer – og regnes for at være en af Europas største kapaciteter inden for peptalk og motivation. Han leverer træfsikkert sine vigtige og relevante budskaber med nerve, nærvær og afvæbnende humor, så vi glæder os meget til, at han deltager på Formland Autumn, siger projektleder i MCH, Mai-Britt Risvig Flyvholm.

Mark Anthony er kendt som ‘Mr. Motivator’, og det er derfor også ham, der kommer til at stå for den officielle åbningstale torsdag morgen.

Rod eller roser
Hvad end man vil lære at holde af rod eller blot blive klogere på roser, så bliver der rig mulighed for det til de mange foredrag, shows og workshops på Formland.

Hver dag kan man opleve Louise Dorph, der hylder det smukke rod, som afspejler livet. Via sit nye brand ‘A Simple Mess’ gør hun besøgende klogere på, hvordan hyggerod i form af leg, dimser, tegninger og ukrudt i vaserne kan blive til et feminint og fint univers.

Har man en svaghed for blomster, så deler gartner Rosa Eskelund ud af alle sine hemmeligheder om roser, mens Bloom K og Bente Halkjær vil lære de besøgende blomsterbindingens kunst. Og når der bliver tid til en sød pause afholder crewet bag verdensmesteren i chokolade, Mikkel Friis-Holm, en chokoladeskole, hvor besøgende kan støbe deres egen pålægschokolade.

På SPEAK UP-scenen kan man opleve spændende foredrag fra blandt andre retaildesigner Susanne Agerbo fra Expedit, som fortæller om fremtidens butik, trendforsker Louise Byg Kongsholm fra pej gruppen fortæller om fremtidens detailhandel og retailekspert Mette Skovgaard Frich holder foredrag om pop up-paradigmet.

Trænger man til at forkæle sig selv efter en lang dag på messen, tilbyder Simple Days Yoga Studio dagligt 20 minutters meditationssekvenser, hvor man får hjælp til at rense hovedet. Er man mere vovet, kan man også aflægge tattoo-shoppen Devils Ink et besøg i Hal E, hvor tatovørerne sidder klar til at skræddersy en personlig tatovering.

Tag forskud på julestemningen
På Formland Autumn bliver der rig mulighed for at tage forskud på julens glæder. Én af messens aktiviteter går nemlig ud på, at 25 butikker skal dyste om at dekorere det smukkeste julevindue med Stelton Christmas Collection. Stylingen foregår på messen fra torsdag til fredag, hvorefter de besøgende på messen samt en jury stemmer på et vinder-vindue.

Søndag klokken 16 offentliggøres vinderbutikken, og herefter trækkes der lod om flotte præmier fra Stelton blandt alle de besøgende, der har stemt på vinderen.

– Vi er meget stolte over at kunne præsentere et så massivt og spændende aktivitetsprogram på Formland, der spænder lige fra tatoveringer og yoga til foredrag om chokolade og fremtidens retailtrends. Messen kommer til at emme af nyheder, trends, interiør og design, og der bliver uden tvivl inspiration at hente for alle designelskere, slutter Mai-Britt Risvig Flyvholm.

Share This Post

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)