- admin

Nye farver til populær badserie fra by Wirth

Mørkt træ pipler frem i boligen – and no wonder. Møbler eller accessories i fx røget eg giver et cool og eksklusivt udtryk, og det binder indretningen visuelt sammen, at knagerne er sortlakerede, når køkkenøen også er det.

Hos det aarhusianske designbrand by Wirth mærker de også stor interesse for de mørke nuancer. Lige siden by Wirth i januar 2016 lancerede en serie opbevaringsprodukter i eg, har designeren bag brandet, Signe Wirth Engelund, modtaget et hav af forespørgsler fra kunder, der ønskede samme design i mørkt træ.

Og nu er det her!
Herunder kan du se nyhederne i sortlakeret og røget eg samt de nye miljøbilleder af den efterspurgte serie. Som by Wirths øvrige kollektion i kernelæder og eg er de nye hverdagsgodter i lækre naturmaterialer også håndlavet i Danmark.

Inspirationen til Rack er hentet fra den gode, gamle knagerække med helt regulære knager, som du både kan hænge jakken direkte på eller placere en bøjle på. Stropperne er fastgjort til hinanden, så stangen ikke drejer under jakkernes vægt.

bywirth
Knagerække
‘’Rack’
Fås i natur, røget eg og sortlakeret eg
Rack 4 Dots, længde 51,5 cm, vejl. udsalgspris DKK 799
Rack 6 Dots, længde 80,5 cm, vejl. udsalgspris DKK 999
by Wirths Towel Hanger giver mulighed for at bruge tekstiler som udsmykning og tilføre wellness-feeling på badeværelset. Knagen monteres på væggen, hvorefter læderstroppen placeres i det lille indhak og fastgøres nedefra med en lille, diskret skrue.

koekkenrulleholder

Håndklædeholder
‘Towel Hanger’
Fås i natur og sortlakeret eg
Højde 22 x længde 25 cm
Vejl. udsalgspris DKK 399
Knager
‘Wood Knot’
Fås i natur og sortlakeret eg
Længde 2 x dia 2,8 cm
Vejl. udsalgspris DKK 180/2 stk.

Man kunne måske tænke, at en toiletrulleholder er en mindre vigtig ting i hjemmet. Niks. by Wirths mission er netop at gøre små kunstværker ud af de uundværlige hverdagsting i vores hjem, og toiletrulleholderen her er et godt eksempel. Nu fås den også i sortlakeret eg, så den kan matche fx badmøbel og knagerække. Læderstroppen er placeret i et lille indhak i knagen og bliver fastgjort nedefra med en diskret skrue. På den ene ende af egetræsstangen sidder en geværknap, som du vipper læderstroppen ud over for nemt at skifte toiletrullen – i øvrigt samme princip som på køkkenrulleholderen Hands On, også fra by Wirth.

 

Multikrogen ‘Double Loop’ fås ud over sortlakeret eg og natur også i røget eg.

bywirth-doubleloop

Multikrog, ‘Double Loop’
Fås i natur, sortlakeret eg og røget eg
1,8 x 10/13 cm
Vejl. udsalgspris DKK 299

Double Loop er en ny måde at bruge væggen til opbevaring på. Helt enkelt er det en egetræsknage med to ringe i kernelæder, som du kan bruge til alt fra viskestykker over magasiner til solbriller og nøgler. Knagen er lavet præcis så lang, at du også kan hænge noget op på den, hvis det kniber med pladsen.
Multi-krog
‘Douple Loop’
Fås i natur, sortlakeret eg og røget eg
Vejl. udsalgspris DKK 299

Du kan købe ByWirth hos BOXdeLUX.

Badeværelse bywirth / knagerække / køkkenrulleholder / træ by wirth /

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)