- admin

Elegant hvid jul fra Abilgård

Jette Abildgård leverer endnu engang en stilsikker og sofistikeret julekollektion. Som altid er der tale om fint forarbejdet og guldbelagt porcelæn. Traditionen tro byder kollektionen blandt andet på en ny juleengel, et nyt årshjerte og, som noget helt nyt, en stage med kalenderlys.

JULEENGLEN ANNA
Abildgårds julepynt begyndte i 1982 med englekollektionen, og selv er Jette Abildgård overbevist om, at hun har en skytengel, der passer på hende og hendes nærmeste. Hendes juleengle foræres derfor ofte væk til folk, der har behov for en skytsengel, og dette år er juleenglen Anna klar til at våge over familien og julefreden med et udtryk der emmer af ro og en bageplade fuld af friskbagte hjertesmåkager.

Vejl. udsalgspris kr. 199,95

NYHED: STAGE OG KALENDERLYS
For første gang introducerer Jette Abildgård en kalenderlysestage med tilhørende kalenderlys. Begge naturligvis i hvid med guldudsmykning. Stagen er i glaseret porcelæn med en krans af skinnende julehjerter omkring stagens munding, mens kalenderlyset er dekoreret med stilrene tal og hjerter.

Kalenderstage: vejl. udsalgspris kr. 199,95 · Kalenderlys: vejl. udsalgspris kr. 59,95

ÅRSHJERTET 2016
Hver jul er noget særligt, og derfor har Jette Abildgård siden 2012 skabt et unikt årshjerte, som på fineste vis indfanger dette års julestemning. I år føjes der traditionen tro endnu et smukt hjerte til samlingen: Årshjertet 2016 er et elegant formet porcelænshjerte pyntet med fire delikate guldkugler, som hver hviler i fire små udstansede hjerter.

Vejl. udsalgspris kr. 149,95

2 ÅBNE HJERTER
Disse elegante julehjerter i porcelæn er formet så de rummer plads til pynt som grangrene eller kviste med bær. Den afrundede hank gør dem oplagte til ophæng på en kroget troldegren og i en snor i vinduet, så hjerterne kan byde julens gæster velkommen. Hjerterne er præget med hver sit rillede motiv påsat guldkugler.

Vejl. udsalgspris kr. 149,95

FYRFADSSTAGER OG MATCHENDE SKÅLE
Stearinlys er obligatoriske i denne hyggelige juletid, og fyrfadsstagerne fra Abildgård løfter de traditionelle små lys op på et højere niveau. De skønne stager er dekoreret med to guldkugler, der trækker kanten en smule ned, og får stagens munding til at ligne et hjerte.

Fyrfadsstager, sæt af 2 stk.: vejl. udsalgspris kr.199,95

Ingen jul uden godter. Disse to formfuldendte skåle er skabt til alt det lækre, julen byder på, og som fortjener at blive stillet frem til de spændte gæster. De to skåle er perfekte til juleknaset og den bløde konfekt. Begge skåle er med to guldkugler på kanten.

Skål, stor: vejl. udsalgspris kr. 299,95 · Skål, lille: vejl. udsalgspris kr. 199,95

Nærmeste forhandler oplyses på 9857 2755.

 

OM ABILDGÅRD
Siden 1982 har Jette Abildgård skabt julepynt af porcelæn, som er en sand fryd at pynte op med. Det startede med englekollektionen, som siden er blevet udvidet med mange af julens klassiske symboler – hjerter, kræmmerhuse, fyrfadsstager og ornamenter. Jette Abildgård beskriver selv sin julepynt som enkel, stilren og uden alt for mange dikkedarer. De blåmalede, guldbelagte serier kombinerer det tidløse med det moderne, udtrykt gennem porcelæns-lerets fine skærv, transparens og blødhed. Abildgård er elegante og dekorative designs fra de klassiske tider.

Bordet / Design Nyheder / Designerne / Formland abildgård / formland / hvis / keramik /

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)