Globe – Nyt fra Eva Solo

Globe – Nyt fra Eva Solo

Den bløde runde form på Eva Solos Globe serie kalder ligefrem på, at man tager delene op i hænderne. Eva Solo Globe er et nyt og forfriskende moderne stel, der inviterer til hygge omkring tebordet. Te-elskerne kan med andre ord virkelig glæde sig til at dække et indbydende tebord med tekrus, tekande, sukkerskål, mælkekande, skåle og termokande i et nytænkende nordisk design.

Bortset fra termokanden er alle dele i glaseret stentøj, og kanderne har hældekant i rustfrit stål og tætsluttende silikonelåg. Som altid, når vi taler om Eva Solo, er der tænkt på de mindste detaljer, så kanderne har den helt korrekte tyngdefordeling, der giver en perfekt hældning, når der skænkes – og så er de naturligvis 100 % drypfri. Sukkerbeholderens praktiske låg har desuden en lille fordybning til skeen, så det nemt kan sættes på, mens skeen stadig er i.

Globe fås i de tre smukke, douce farvetoner Nordic blue, Nordic grey og Nordic green, som passer perfekt ind i det moderne, nordiske hjem.

Eva Solo Globe
Tepotte: 1.4 l, vejl. udsalgspris 499,95 DKK
Mælkekande: 300 ml, vejl. udsalgspris 249,95 DKK
Sukkerskål: 300 g, vejl. udsalgspris 199,95 DKK
Tekrus: 0.4 l, vejl. udsalgspris 129,95 DKK

Share This Post

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)