- admin

Nye designgulve afløser traditionelle trægulve

Vi går i højere og højere grad efter et nemt og komfortabelt liv, hvor vi prioriterer de ting, der rent faktisk er sjove og interessante. Rengøring hører ikke ind under i den kategori, og derfor lancerer Garant en helt ny type superpraktiske designgulve, der ligner ægte træ.

garant-gulve-03

For 20 år siden var massive fyrretræsgulve et stort plus for en bolig, på linje med stuk og muligheden for køkkenalrum. Sådan er det ikke mere. I dag vil vi have gulve, der er nemme at gør rene og samtidig kan klare børnetramp, hundepotter og høje hæle. Derfor kan man nu få en helt ny type gulve hos Garant – såkaldte designgulve. Gulvkæden mærker nemlig stor efterspørgsel efter gulve med særligt robuste egenskaber.

garant-gulve-01

Men ét er praktik. Noget andet er æstetik. Her vinder de nye designgulve dog også på point. De er nemlig lavet af specielle materialer på en særlig måde, så de til forveksling ligner ægte træ. Nogle af gulvene snyder faktisk øjet så meget, at selv professionelle fagmænd tager fejl.

Design Nyheder design / garant / gulve /

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)