- admin

Lun vinterhygge til gulvet

Det er tid til bløde, vamsede tæpper, der skal forkæle både fødder og øjne i de kolde vintermåneder. Store, løse tæpper er populære hos danskerne. Hos Garant oplever man en klar tendens til, at løse tæpper skal være større og større – vi ønsker ganske enkelt at dække mere af vores gulv med behagelige og smukke tæpper.

Et løst tæppe har dog også en anden betydelig fordel ud over glæden ved at kunne bore sine fusser ned i tykt, blødt luv. Mange vælger nemlig også de tykke tæpper for at forbedre akustikken:
“I dag bygger vi huse med masser af gipsplader, store vinduespartier og ofte loft til kip. Det giver dårlig akustik. Her kommer de tykke, løse tæpper ind i billedet, fordi de til en vis grad ‘sluger’ lyden,” forklarer produktchef Carsten Mehl fra Garant.

Design Nyheder garant / tulvtæppe / tæppe /

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)