Nyt bestik i Porsche-design

Nyt bestik i Porsche-design

WMF’s nyeste bestik er designet af selveste Porsche, der har taget en pause fra de hurtigtkørende luksusbiler og i stedet formet bestikserien Linum, der er ligeså strømlinet og skulpturel som de legendariske biler.

Med et skarpt øje og god fantasi, kan man sagtens ane hestekræfterne bag den ny bestikserie Linum. De rene linjer, den enkle form og matte finish giver indtrykket af et moderne bestik, der udstråler minimalistisk elegance.

Filosofien bag Porsches design er nemlig ”så lidt design som muligt”, hvor fokus netop er på funktion og æstetisk minimalisme. Porsches prisbelønnede designstudie er foruden biler kendt verden over for sit cool og ikoniske design – ofte skabt i samarbejde med nogle af verdens mest eksklusive brands.

porschebestik2

Ikke kun et hverdagsbestik
Uanset om du har inviteret den udkårne på en lille, intim middag i stearinlysets skær eller det er en tre-retters menu for et helt selskab, så har bestikket en hovedrolle blandt bordets service. Det flotte Linum-bestik fra WMF giver bordet det ekstra touch af stil med sit smukke, matte skær.

Du kan sagtens bruge Linum til hverdag, selvom bestikket langt fra ligner et klassisk ”hverdagsbestik”. Det minimalistiske design gør, at Linum passer til alle typer af bordopdækninger og indretningsstile, samtidig med at det enkle design er lige så øjenfaldende som det føles. Håndtaget er smukt afrundet og passer perfekt i hånden og gør bestikket til et værktøj, du vil nyde at bruge igen og igen.

Holdbar kvalitet til mange år fremover
Linum er skabt af mat Cromargan® rustfrit stål, der imponerer med sin kvalitet, og gør bestikket særdeles velegnet til hverdagsbrug. Det tåler opvaskemaskine, er hygiejnisk, robust og ekstremt holdbart. WMF’s Linum-bestik vil derfor opfylde dine behov ved spisebordet i mange år fremover – både til hverdag og fest.

Share This Post

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)