415 udstillere klar til Formland Spring

415 udstillere klar til Formland Spring

415 udstillere klar til Formland Spring

Med væsentlig flere udstillere og rekordmange produktnyheder lægger Formland messen op til et brag af en design- og interiørfest i MCH Messecenter Herning 4. til 7. februar. Messen er et billede på den optimisme, der igen er at se i branchen.

Optimismen er igen mærkbar i design- og interiørbranchen. Det ses tydeligt på Formland Spring, hvor udstillerantallet er det højeste siden 2011, og antallet af produktnyheder på Formland News sætter rekord.

Med 415 udstillere er antallet af stande vokset med 37 procent i forhold til forårsmessen i 2015. Desuden byder messen på 130 produktnyheder på området Formland News, banebrydende japansk-inspirerede trendzoner, et væld af foredrag og workshops samt 90 innovative iværksættere fra ind- og udland.

– Formland Spring er et udtryk for den optimisme, der er at finde i hele branchen. Forud for sidste års forårsmesse så vi, at optimismen spirede i branchen. Nu har den slået rod, siger Louise Byg Kongsholm, administrerende direktør i pej gruppen.

– Der er vækst i flere brancher, og de positive succeshistorier smitter af på både forbrugere og virksomheder. Vi tror igen på fremtiden, og det ses blandt andet på en messe som Formland, hvor virksomhederne er klar med mange, spændende produktnyheder og til at brande sig selv, fortsætter Louise Byg Kongsholm.
Inspiration, nyheder og netværk i fokus
Formland Spring 2016 har fokus på Japan og fusionen mellem nordisk og japansk design. Det kan besøgende blandt andet opleve på de inspirerende trendzoner, som trendekspert Anette Eckmann står for. På trendzonen O-Ha-Yoo vises et miks af japansk håndværk og skandinavisk formsprog, mens Chado Tea Temple og Yutaka Sushi byder på velbrygget te og lækker sushi. I te-templet kan besøgende i smukke og harmoniske omgivelser koble af og lade op – som ved en ægte, japansk te-ceremoni.

Den japanske forbindelse er også til stede i åbningstalen, som Zoë Escher, anerkendt sushikok og Japan-ekspert, holder. Zoë Escher kan desuden også opleves på Formlands foredragsprogram med endnu mere japansk inspiration og viden.

– Formland er rig på overraskelser, nytænkende produkter og ikke mindst events. Her er inspiration, nyheder og netværk i højsædet, og det er med stor glæde, vi ser frem mod at byde indenfor til Formland Spring 2016. Besøgende kan glæde sig, for der bliver virkelig noget at komme efter, fastslår Henriette Træholt, projektchef på Formland.

Share This Post

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)