Formland UPgraded spring 2014 er nu afsluttet

Formland UPgraded spring 2014 er nu afsluttet

9.650 fagfolk fra 28 lande lagde vejen forbi Formland UPgraded fra torsdag til søndag i MCH Messecenter Herning.

Hundredvis af designnyheder blev præsenteret, de seneste tendenser blev iscenesat på messens trendområder, og kreative workshops samt foredrag med bl.a. det skotske entreprenør-fænomen Fraser Doherty (Grundlæggeren af SuperJam) var et stort tilløbsstykke på Formland UPgraded Spring 2014.

Sådan sammenfatter projektchef Henriette Træholt fra MCH de fire dage med design- og interiørmessen i Herning:

– “Branchen og udstillerne har igen formået at vise det bedste frem, og resultatet har været en flot og inspirerende messe med rig mulighed for at skabe nye kontakter på tværs”, udtaler projektchef Henriette Træholt.

316 udstillere deltog på Formland UPgraded Spring 2014 fra 30. januar til 2. februar, og besøgstallet landede på 9.650 fagfolk fordelt på 3.583 forretninger.

Formland favner hele interiørbranchen
Også blandt udstillerne er der tilfredshed ovenpå den 60. udgave af Formland i MCH Messecenter Herning. Virksomheden Henriques har udstillet i Herning siden den første Formland-messe i 1984, og indehaver Leif Bernhard Bredorf tillægger messen stor betydning:

“Formland er altafgørende for os, for det er her, vi får flest ordrer.” Brancheforeningen for danske gaveartikel- og brugskunstleverandører, FAGA, melder sig ligeledes tilfreds.”

En stor del af foreningens medlemmer har udstillet i Herning:

– “Formland når til fulde ud til hver en gren i interiørbranchen, der de seneste år har gennemgået en omsiggribende udvikling præget af brancheglidninger, og hvor butikkerne er gået fra et forholdsvist snævert sortiment til et bredt produktudvalg inden for design, brugskunst, food, arkitektur, indoor og outdoor”, udtaler Marianne Jensen, indehaver af Eurotex og formand for FAGA.

180 udstillere på plads

Næste udgave af Formland UPgraded finder sted 14.-17. august 2014 i MCH Messecenter Herning, og allerede nu er 180 udstillere tilmeldt design- og interiørmessen. Målsætningen er 450 udstillere, meddeler projektchef Henriette Træholt:

– “Vi har sat 450 udstillere som et ambitiøst, men også realistisk mål. Samtidig fortsætter fornyelsen af Formland UPgraded i samarbejde med branchen”, siger projektchef Henriette Træholt, MCH.

På efterårets Formland UPgraded vil den nye nordiske talentkonkurrence for unge spirende designere, HAY Talent Award, første gang finde sted, og det bliver med et stjernebesat dommerpanel bestående af internationale topnavne som Sebastian Wrong, Scholten & Baijings, Stefan Diez, Doshi Levien, Anderssen & Voll og Big Game. I juryen sidder også danske Mads Arlien-Søborg samt Mette og Rolf Hay.

Share This Post

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)