- designscoutdk@gmail.com

Formland byder idenfor for 60. gang

Med 308 udstillere er målsætningen nået for Formland UPgraded, der åbner på torsdag 30. Januar. Der ventes omkring 9.000 besøgende på de fire dage.

“Vi har meldt ud, at målet er 300 udstillere på Formland UPgraded Spring 2014, og dags dato er tallet 308. Det er en lille fremgang sammenlignet med sidste års forårsmesse, hvor 291 udstillere deltog”, udtaler projektchef Henriette Træholt.

Det er en særlig udgave af Formland UPgraded, som de forventede 9.000 fagfolk fra såvel Danmark som godt 30 lande verden over kan se frem til at besøge. Det er nemlig 60. gang, at MCH Messecenter Herning byder branchen inden for til fire dage med tusindvis af nyheder og produkter inden for gaveartikler, design, brugskunst og interiør.

Målrettet platform

Den første messe fandt sted 11.-14. august 1984 og er siden gennemført to gange årligt. Fire af de udstillere, der er med på Formland UPgraded Spring 2014, deltog også på den første udgave af messen i Herning, heriblandt Ib Laursen:

“Formland UPgraded har været en stærk, fælles og målrettet platform til at synliggøre branchen på både det danske marked og over for butikkerne på nærmarkederne. Messen har givet mulighed for, at mange firmaer har kunnet starte op med eksport og fået kontakt til udenlandske kunder”, udtaler Ib Laursen.

Trends, foredrag og designspirer

I alt otte haller danner rammerne omkring design- og interiørmessen, som også rummer en række trendområder, blandt andet med fokus på de tre “folk”-trends Firstfolk, Lovefolk og Craftfolk inspireret af indianerne, hippierne og nybyggerne. Et nyt området med navnet “Gallery” samler kunsthåndværk og grafisk design – og så vil der under messen være hele 32 foredrag med brancherelevante indlæg og mulighed for at møde talentfulde designspirer fra nogle af landets designskoler.

.

Hjemmet formland /

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)