Isenkrambranchen mødes på Formland Spring 2007

FormlandMed over 600 udstillere er Formland messen i Herning rigt repræsenteret med nyheder inden for brugskunst, interiør, gaver og design. Nu bliver der endnu flere gaveidéer at vælge imellem, for i dagene 2.-5. februar 2007 byder messen på en gedigen branchenyhed. Her deltager de største mærkevareleverandører inden for isenkram på Formland Spring.

De pt. 27 udstillere, der blandt andet tæller Rosendahl, Georg Jensen, Thuesen Jensen, Eva Denmark og Stelton, får deres helt egen hal – ganske som det er tilfældet på efterårsmessen, hvor branchen har været fast deltager i en årrække.

– Efter flere års forarbejde er det nu lykkedes os at få de største mærke-vareleverandører inden for isenkram med på begge årets Formland messer. Det hæver det i forvejen høje niveau på messen og understøtter Formlands profil som det største og førende mødested i verden for skandinavisk design til boligen. Dertil forventer vi, at der vil komme flere besøgende indkøbere fra såvel Danmark som det øvrige Skandinavien – for nu skal butikkerne ikke længere til udlandet for at se alle isenkram-nyhederne, fastslår projektchef Lars Jespersen, Messecenter Herning A/S.

Ny interiør- og tekstilhal ser dagens lys
Med udgangspunkt i forbrugernes stigende efterspørgsel efter interiørvarer lancerer Formland endnu et tiltag på forårsmessen. Det er den hidtidige tekstil-zone i Hal F, der får en ny profil med interiør som omdrejningspunkt.
– Vi forsøger at tænke nyt og anderledes. I fællesskab med udstillerne har vi fundet frem til et spændende koncept, der skaber unikke oplevelser for de besøgende. Med åbne stande og brede gangarealer vil indretningen sætte nye standarder for Formland, ligesom der centralt i hallen indrettes en spændende lounge-café, fortæller Lars Jespersen.

Motorvej lige til døren
Udover de nye tiltag på Formland er logistikken omkring Messecenter Herning forbedret væsentligt til forårsmessen. De nye motor- og motortrafikveje fra øst, nord og syd, der blev indviet i begyndelsen af oktober, fører de godt 20.000 besøgende direkte til Formland Spring 2007.

Share This Post

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)