- admin

Designtavler fra NAGA Nord

NAGA udstiller for 1. gang på Formland, og præsentere, foruden en ny serie i ”opslagstavler”, også en udvalg af deres basis produkter. NAGA har Europas største udvalg i tavler og tilbehør, udviklet og designet i Danmark. NAGA glastavlerne findes i mange størrelser og i et væld af farver. En glastavle er den moderne udgave af en whiteboardtavle, og kombinere både funktion og design. Tavlerne er magnetiske, så man kan sætte forskellige ting på med super stærke magneter, på glastavler og spejle, kan man desuden skrive med en kridt marker, og nemt viske ud igen. Køb Naga tavler online hos BOXdeLUX.dk.

Formland naga / naga nord / opslagstavle / tavle /

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)