Oslo Design Fair

Oslo Design Fair

Fra den 1. til den 4. september vil Oslo Design Fair finder sted for anden gang. Norges største messe og vigtigste mødested for design- og interiør industrier byder på et spændende program bygget op omkring efterårets tema Togetherness, inspirerende tendens udstillinger og mange nye udstillere. Desuden vil messens anmelderroste udstilling Struktur og den kollaborative design projekt Norge x New York.

I januar 2016 havde messen en syv procent stigning i besøgende, og blev godt modtaget af industrien og presse, både norske og udenlandske.

“- Det er meget givende at folk lægger mærke til de forandringer, og vi er kommet langt i at sætte en ny retning for at styrke vores position som Norges største fagmesse inden for design og interiør, og ikke mindst skaber en mere relevant og interessant arena for industrien. Vi har et produktivt samarbejde med forskellige aktører i branchen, som er afgørende for denne proces”, siger direktør i Oslo Design Fair, Grete Sivertsen.

 

Norsk design

“Oslo Design Fair ønsker at være et udstillingsvindue for norsk design og vise Norge og verden nogle af de spændende ting der sker i vores designverden. Derfor er vi meget stolte af at kunne præsentere den anmelderroste norske udstilling Struktur og samarbejdsprojektet Norge x New York fra Sight Unseen Offsite-udstilling i New York”, siger Grete Sivertsen.

Oslo Design Fair byder dig velkommen til fire oplevelsesrige og spændende dage.

Share This Post

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)