- admin

Design with Light indtager uderummet

Holmegaard er kendt for sine mange lysestager og lyslygter – og det samme er Maria Berntsen, som med sin karakteristiske lanterne, ”Design with Light”, har givet Holmegaard et moderne signaturdesign. Med sin handy læderstrop er Design with Light den ultimative mobile lyskilde, der altid er lige ved hånden, og nu får lanternen endnu flere anvendelsesmuligheder. Som en hyldest til outdoor-hyggen lancerer Holmegaard en ekstra robust udgave af Design with Light-lanternen. Efterårets nyhed er produceret i slagfast, varmeresistent glas og sætter fuldt blus på flammen med miljøvenlig lampeolie og kulfibervæge.

Den mørke tid og de lange vintre er en del af det at leve og bo i Skandinavien, og det har på mange måder sin charme. Ikke mindst i indretningen, hvor lyskulturen har stor indflydelse på Nordic Living-stilen og gør det helt naturligt at bruge levende lys som stemningsskaber overalt i boligen. Leverummet i den moderne bolig findes dog ikke kun indenfor hjemmets fire vægge. I dag indretter vi terrassen, gården og altanen med lige så stor entusiasme og detaljeringsgrad som boligens øvrige rum. Det har skabt et nyt behov for designobjekter med funktionalitet, æstetik og en materialemæssig modstandskraft, der tåler udelivets udfordringer. Med netop det formål for øje har Holmegaard dette efterår videreudviklet den populære Design with Light-lanterne og klædt den på til at kunne tåle alt det, udelivet fører med sig.

holmegaard-Design-with-Light-lanterne-02

5000 timers hygge – helt sikkert

Siden lanceringen af den første glaslanterne i 2011 har Design with Light-universet vokset sig større hver sæson. Fælles for alle lanterner, fade og stager i serien er, at de er designet til stearinlys, og at de tager del i udelivet, når vind og vejr er til det, men ellers bor og bruges indendørs. Efterårets Design with Light-lanterne er imidlertid ikke helt som de andre: Som noget helt nyt har lanternen fået olielampefunktion og føjer metaltop og -bund til den karakteristiske materialekombination af læder og glas, der udgør Design with Light-designets DNA. Lanternen bruger almindelig lampeolie og er konstrueret med en særlig lukning, der opfylder selv de strengeste sikkerhedskrav og gør designet trygt at bruge.

holmegaard-Design-with-Light-lanterne-03

Sikkerheden og robustheden går også igen i lanternens glas, der er slagfast og tåler varmeforskelle og dermed nemt klarer overgangen fra lun stue til frossen vinterhave, når gæsterne skal modtages af lys i træerne på en mørk vinteraften. I lighed med de øvrige Design with Light-produkter har lanternen bære- og hængestrop i kernelæder, der ældes med ynde og patineres i brug af vind og vejr.

Efterårets lanternenyhed er oplagt, når der skal spredes lys og liv i uderummet: Fra hyggekrogen langs husmuren til bådsdækket, den julepyntede trappe og den (u-)hyggelige Halloween havegang. Lanternen kan også bruges indendørs, overalt hvor det rå og næsten maritime design passer ind. Lanternens kulfibervæge er sodefri med en brændetid på 5000 timer og dermed er den miljøvenlige lyskilde også et attraktivt alternativ til det klassiske stearinlys – inde som ude.

Design Nyheder Design with Light / holmegaard / lanterne /

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)