- designscoutdk@gmail.com

Forårsfriske nyheder fra Brorson

Inviter den vidunderlige danske natur indenfor.

by Brorson designer tidløst, nordisk boligdesign, hvor æstetik, enkelthed og minimalisme er i højsædet. Kendetegnende for stilen hos by Brorson er enkelt design, som forener det naturlige med et let og elegant grafisk udtryk. Alle produkter er designet i den klassiske Nordiske stil, hvor farven hvid dominerer stilen og suppleres af især sort, naturfarver og neutrale gråtonede nuancer.

 

 

by Brorson deres nye kollektion skabt et smukt univers, der med inspirationen fra den nordiske natur og dens vilde dyr får et personligt og æstetisk udtryk.

Og i disse skønne dage, hvor planterne langt om længe dukker frem fra den bløde muld og bladene springer ud, bliver vi alle mindet om, hvor vidunderlig naturen faktisk er.

broson

MY DEER
Frisk sofaen eller sengen op med nye pudebetræk. Silhuetter af kronhjorte, fjer fra fasaner og stregtegninger af det danske vildnis pryder dette stilsikre pudebetræk fra by Brorson.

broson

MY RABBIT
Blød, hyggelig og elegant: ’My Rabbit’ er et smukt pudebetræk i kaninskind på forstykket i smukke gråbrune nuancer. Kaninskind i den bedste kvalitet.

broson

DÅSER, SÆT Á 3 STK.
Disse tre dåser bærer naturligvis også by Brorsons stilsikre fortolkning af den danske natur. De hvide dåser med sorte låg er udsmykket med silhuetter af hjorte, fugle, fjer og planter. Brug dem i køkkenet til tørvarer og ta’tøj eller på skrivebordet til kuglepenne og andet nips.

Hjemmet / Soveværelse brorson / Forår / kanin / pels / pude / puder / rådyr /

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)