Botanik til din bolig

Botanik til din bolig

Formland UPgraded er glade for at kunne præsentere kunstneren bag de smukke illustrationer til Firstfolk, Craftfok, Lovefolk på Close UP i Hal F.

 

Det botaniske univers har altid fascineret designeren ved navn Pernille Møller Folcarelli. I sine serier af grafiske tryk arbejder hun med planter, grene, fjer og andre elementer fra den nordiske natur. De håndtrykte billeder bliver skabt ved grafikpressen på Pernilles værksted som har beliggenhed i Nordsjælland, hvor hun arbejder med direkte aftryk af planter. Motiverne er indsamlet lokalt – i hendes egen have eller skovene i nærheden. Trykteknikken hedder monotypi, som betyder “ét tryk”. Derfor er alle billeder unikaer – så der findes kun ét af hvert.
Det sort-hvide grafiske univers kombineres med en farvepalet, der tager udgangspunkt i den nordiske natur. Det gør billederne til perfekte match i den skandinaviske indretning. Desuden rammer de også tidens tendens til at ville omgive sig med naturelementer i boligen. Med Pernille Møller Folcarellis billeder kommer naturen og planternes fine strukturer helt tæt på, selv om boligen ligger midt i byen.
Billederne er trykt på kraftigt syrefrit kobbertrykspapir og findes i flere forskellige størrelser, der alle passer til de fleste billedrammer i standardmål. Sælges til priser fra 750,- kroner via hjemmesiden www.pernillefolcarelli.dk

Share This Post

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)