- admin

Ha’ den gode lyd for dig selv

Endelig kan du få perfekt lyd, uanset hvor du er. Libratone lancerer en ny serie høretelefoner, Q Adapt, med CityMix™ – en helt ny teknik med justérbar, aktiv støjreduktion. Med den nye teknik kan du indstille lyden efter, hvor meget du vil høre fra omgivelserne.

Q Adapt er blandt de første høretelefoner på markedet, hvor du kan indstille støjreduktionen på flere trin. Det betyder, at du kan vælge at høre en smule af lydene fra omgivelserne, mens du går i trafikken – eller modsat lukke dig 100 procent inde med din personlige playliste, hvis du fx arbejder i åbent kontormiljø og ønsker fred og ro.

Q Adapt-serien består af to modeller: 1) In-Ear høretelefoner og 2) trådløse On-Ear høretelefoner. Begge leverer Libratones enestående lyd, er omhyggeligt pakket ind i stilrent, nordisk design og fås i en række cool farver. Begge modeller har den nye CityMix™-teknologi.

Når funktion og design går op i en højere enhed
God lyd, justérbar støjreduktion, cool design – og en lille, smart feature, hvor musikken automatisk sættes på pause, når du lægger høretelefonerne fra dig. Så kan vi ikke tillade os at forlange mere af de perfekte, trådløse hørebøffer.
Q Adapt On-Ear fås i tre farver: Cloudy White, Elegant Nude og Stormy Black
Vejl. udsalgspris DKK 1.899

Designet specielt til iPhone og iPad
Libratones nye Q Adapt In-Ear høretelefoner er blandt de første i verden med Lightning stik – det stik, der passer til alle nyere iPhones og iPads. Ved at bruge den indgang bliver lyden langt bedre, og du undgår samtidig den klodsede batteriboks, der er på andre In-Ear høretelefoner med støjreduktion.
Ledningen er lavet af lækkert tekstil, og ørestykkerne af formstøbt, blødt gummi gør det til en fornøjelse af bruge Q Adapt In-Ear hele dagen.
Q Adapt In-Ear fås i fire farver: Cloudy White, Elegant Nude, Stormy Black og Rose Pink.
Vejl. udsalgspris DKK 1.399

Slip musikken fri!
Libratone blev grundlagt i 2009, og det danske firma var blandt de første til at forene æstetik, skandinavisk design og god lyd. Libratones mission er at sætte musikken fri og flytte højttalerne fra stuens skjulte hjørner til særlige yndlingsspots i boligen, hvor du rent faktisk kan se dem – og gerne flytte dem rundt efter behov. Det gør de så godt, at Libratones klassiske ZIPP-højttaler i foråret 2016 vandt den prestigefulde Red Dot Award, en af verdens mest toneangivende designpriser, for at kombinere trådløs frihed med elegant design.
I 2014 fik Libratone tilført en stor sum penge og teknologisk know-how fra Kina, og det har givet firmaet mulighed for at tage et syvmileskridt fremad. Med den nye teknologi er ældre produkter nu langsomt udfaset og erstattet med nye, innovative lydsystemer for designelskere. Se mere på libratone.com.

Design Nyheder hovedtelefoner / Libratone /

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)