Tom Dixon designer for Egetæpper

Tom Dixon designer for Egetæpper

I sensommeren 2016 lancerer egetæpper, i samarbejde med high end møbelgrossisten Roomstore, en smuk kollektion af løse tæpper til den kræsne designelsker.

London – Tom Dixons uudtømmelige kilde til inspiration
Med kollektionens seks udtryksfulde design fortolker Tom Dixon det industrielle London tegnet af barske baggrunde med fabrikker, værksteder og lagerbygninger. De fascinerende rå materialer er til stede i så stort et omfang, at de har en enorm indflydelse på det urbane landskab. Stærke kontraster flettes ind i hinanden, når den massive tidevandsflod Themsen deler byen i to, og nye tårne med spejlglas begynder at dominere byens skyline. Industrial Landscape indfanger essensen af London, som måske ikke er den kønneste eller mest glamourøse by i verden, men bestemt en af de mest karakterfulde.

Tom Dixon forklarer: ”Der er så meget at se i London, selvom den ikke umiddelbart fremstår attraktiv på samme måde som smukkere byer som København eller Paris. Men byen gemmer på de flotteste mønstre skabt af tiden. London har virkelig levet nogle liv.”

Hverdagsluksus i lækker uld, seks design og tre størrelser
Fire smukke mønstre: Blur, Smoke, Tide og Wash, hvoraf Tide og Wash fås i to forskellige farvetemaer, gør det ud for de seks design i Industrial Landscape.

Alle design fås i tre størrelser til følgende vejledende priser:

140 x 200 cm: 4.900 kr.
200 x 300 cm: 9.500 kr.
Ø 255 cm: 9.500 kr.

Kollektionen er produceret i egetæppers luksuriøse, stærke og utrolig bløde uldkvalitet, som tæerne synker dybt ned i. Industrial Landscape bliver uden tvivl boligens blødeste punkt.

Tom Dixon
Tom Dixon (OBE) er selvlært og en internationalt anerkendt britisk designer, som også er kreativ direktør for sit eget brand Tom Dixon (grundlagt 2002). Hans værker er med i de permanente udstillinger i verdens mest prestigefyldte museer, herunder Victoria and Albert Museum og MoMA. Tom Dixon har opbygget sit univers gennem meget forskellige erfaringer – fra musik, moderne belysning, møbler og tilbehør til højprofilerede projekter, herunder restauranten i kunstakademiet Royal Academy i London, Jamie Olivers restaurant Barbecoa samt Shoreditch House. For nylig færdiggjorde Toms Dixons Design Research Studio sit første hotelprojekt nogensinde med redesignet af den ikoniske Mondrian Sea Containers-bygning ved Themsen i London.

egetæpper
egetæpper er én af Europas førende virksomheder inden for design, udvikling og fremstilling af unik tekstilgulvbelægning af høj kvalitet med fokus på bæredygtighed. Virksomheden blev grundlagt i 1938 og bruger den mest avancerede teknologi i tæppeindustrien. egetæpper gør sit bedste for at minimere tæppeproduktionens indvirkning på miljøet. Det er egetæppers mål at bidrage til at gøre verden mere bæredygtig ved konstant at bestræbe sig på at forbedre håndteringen af miljømæssige, sociale og finansielle udfordringer til gavn for fremtidige generationer.

Share This Post

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)