Nyt funktionelt redskabssæt fra Eva Solo

Nyt funktionelt redskabssæt fra Eva Solo

Det nye redskabssæt fra Eva Solo er både funktionelt og praktisk. Det er skabt til det minimalistiske og stilrene køkken og består af en holder af stål og fire essentielle køkkenredskaber: en spatel, to serveringsskeer i forskellige størrelser og en hulske.

Fylder ikke i skuffen
Redskaberne hægtes på holderen ved hjælp af en lille krog på redskaberne, og holderen står stabilt med en gummibelagt bund, der sikrer, at den ikke ridser det underlag, den står på. Dermed er der ingen ekstra redskaber i skuffen, men derimod en elegant holder, som fylder minimalt og sørger for, at du altid har redskaberne lige ved hånden.
Alle redskaber er udført i robust, varmeresistent materiale, der kan anvendes til alle gryder og stegepander, også med Slip-Let®-belægning.
Eva Solo Redskabssæt
Kunststof med glasfiber, holderen er i rustfrit stål og gummi
L 27,7 cm., B 4,5-6,5 cm.
Tåler maskinopvask
Vejl. salgspris 399,95 DKK
Designet af Claus Jensen og Henrik Holbæk, Tools®.

Share This Post

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)