Hverdagsluksus på badeværelset

Hverdagsluksus på badeværelset

I Skandinavien er vi gode til at få den luksuriøse spa-følelse ind i hjemmet. Med ganske enkle greb såsom naturfarver, lækre håndklæder, rene dufte og stilrene produkter kan du skabe et helstøbt spa-udtryk på badeværelset. Zone lancerer nu håndklædeserien PRIME, der med sine ultrabløde og smukke kvalitetshåndklæder helt naturligt skaber en eksklusiv stemning af velvære og luksus på badeværelset.

Hver eneste morgen året rundt nyder vi at bruge tid i badet og på badeværelset – og hvorfor ikke unde os selv en ekstra god oplevelse hver gang? Med Zones nyeste lancering af håndklædeserien PRIME kan du nu få den eksklusive spa-følelse helt ind på badeværelset. PRIME håndklæderne er fremstillet af 100 % utvunget bomuldsgarn, som er ultrablødt og har en ekstrem høj absorberingsevne, der effektivt tørrer huden efter badet og giver en behagelig fornemmelse af velvære.

Smukke håndklæder med ekstra høj tørreevne

Stilen er enkel og klassisk, kvaliteten er høj – og samtidig gør den ekstra høje tørreevne PRIME til et yderst praktisk håndklæde, der ud over det sædvanlige forkæler kroppen fra top til tå. Håndklæderne er med dobbeltdesign og kommer med ternet mønster på den ene side og striber på den anden side. PRIME håndklædeserien fås i fem lækre farvetoner og i to forskellige størrelser – både som gæstehåndklæde og som badehåndklæde. For at fuldende serien helt, fås PRIME desuden som bademåtte i blød og kraftig kvalitet, der matcher håndklæderne perfekt, og som naturligvis har skridsikker bagside.

Håndklæderne kan vaskes ved 60°C. Bademåtten kan vaskes ved 40°C.

Share This Post

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)