- designscoutdk@gmail.com

Sig hej til “Yellow Fellow”

“Yellow Fellow” markerer Vipp spandens 75 års jubilæum med en strålende og optimistisk farve.

Trods sin flotte alder er Vipp spanden ikke ældet det mindste, tværtimod har den stadig sit smilende låg, sine karakteristiske ører og sin funktionelle form, der gennem flere årtier har gjort den til en tro følgesvend både hos frisøren, tandlægen og i de private hjem.

”Da min far lavede spanden til min mor’s frisørsalon i 1939, var den i første omgang kun tiltænkt hende. At vi i dag leverer produkter til hele verden og udstiller på MoMA i New York, ville have gjort ham umådelig stolt” fortæller Jette Egelund som er datter af Vipp’s grundlægger, Holger Nielsen

“Yellow Fellow” er at finde i butikkerne i Marts 2014 og på www.vipp.com

Badeværelse / Køkken gul / nyhed / serie / skraldespand / Vipp /

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)