- designscoutdk@gmail.com

BLOOMINGVILLE’S BOGKASSER ER ET HIT!

Bloomingville bogkasser
– købes på BOXdeLUX.dk

Hos BOXdeLUX sælger de alle varianterne i Bloomingvilles omfattende bogkasse-reolsystem. Det består af kvadratiske, rektangulære, husformede og sekskantede reolkasser i lysnet fyrretræ og kan kombineres på et utal af måder, så du får din helt egen personlige reolopstilling.

!!! Og som de eneste på nettet tilbyder de nemlig at splitte sættene op, så du kan købe præcis de størrelser du ønsker !!!

Nyt i serien er den fede lange husformede sættekasse. Husene sidder sammen og der er ialt 3 beslag bagpå. Nyt i serien er også de sekskantede kasser, blå huse, så drengene også kan få huse på væggen+ sættekasser i flere farver.

Untitled

Her kommer en lille guide til dig, der overvejer dit eget reolsystem:

Hvad kan de holde til?
Ordet bogkasser er faktisk lidt misvisende, for bøger vil være for tunge til disse kasser. Det er kasser, som er limet sammen + de har et forholdsvis tyndt vægbeslag. Det betyder at bæreevnen er beregnet til pynteting – ikke tunge ting. De kan dog godt bruges til bogkasser, så skal du blot undgår hænge dem op, og i stedet stable en stak fra gulvet og op. Som eksempelvis her:

opbevaring_bokse_stabel

Hvordan er finishen?
Finishen er rå, rustik og naturlig. Dvs. forventer du perfekt malede og fuldstændig knastfri kasser, så skal du købe Montana reoler 🙂 Bloomingvilles bogkassesystem er råt, rustikt og lidt shabby chic – det må godt se lidt råt og brugt ud.

Hvor kan de bruges henne?
En god idé er i børneværelset til opbevaring af legetøj. Kombiner dem med en enkelt sættekasse eller to – så har de små alt hvad de skal bruge.

De kan også bruges i stuen til pyntetingene, i køkkenet til krukker osv. Du kan også lave to hylder i entreen, og sætte bloomingville trækasserne ind på den nederste hylde, og bruge dem til opbevaring af alt lige fra sko til huer, vanter og tørklæder.

Hvor kan de købes?
De kan blandt andet købes på BOXdeLUX.dk
Klik her for at komme direkte til bogkasserne

 

foto

Hjemmet / Inspiration & Indretning bloomingville / bogkasse / bogkasser / farver / populær / træ /

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)