- designscoutdk@gmail.com

Hans J. Wegner fylder 100 år

Allerede fra sin læretid som snedker og senere som elev på Kunsthåndværkerskolen gjorde Wegner sig bemærket med sit særlige talent for møbler. Et talent, han udnyttede til fulde i skabelsen af cirka 2000 skitser, hvoraf næsten 500 af dem kom i produktion.

Med en glødende passion for det funktionelle, minimalistiske og behagelige er CENTURY tegnet som et sandt WEGNER-møbel tilbage i 50’erne med få ændringer i år 2000. CENTURY er kompleks i al sin enkelhed og et bevis på, hvor tidsløst et møbel kan være, når formidabel formgivning og nobelt håndværk smelter sammen.

Det var også i 50’erne, at Wegner modtog utallige æresbevisninger – og for GETAMA og dets 40 snedkere og møbelpolstrere er det en ære at hylde arkitekten og hans møbler med netop udformningen af CENTURY.

Hjemmet

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)