VIPP giver 5 indretnings tips til dit badeværelse

VIPP giver 5 indretnings tips til dit badeværelse

Vi er kommet ind i et nyt år, og vi opsøger nye måder og nye idéer til fornyelse af hjemmet.
Vipp har præsenteret 5 indretningstips til dit badeværelse.

.

.

.

.

Vipp_Bathroom051. Optimering af pladsen. Dette er vigtigt i badeværelset, som i mange hjem kun er på få m2. Her er Vipps minimale hyldesystem en god løsning, det er lavet af 3 mm aluminiumsplade, udstanset og formet til en U-form, som danner to hyldeoverflader.

2. Kunstneriske detaljer Er en måde at gøre badeværelset personligt på ved at pynte de mange funktionelle udstyrsdele, som er i badeværelset.

3. Smarte monteringsenheder
Som Vipps sugekop er en nem måde at montere dele på uden at skulle bore huller i fliser og vægge, hvis man f.eks. bor til leje. Et funktionelt værktøj i holdbare materialer som er nemt at montere og afmontere uden at efterlade mærker.

4. Farvning af hvide vægge kan tilføje struktur og forny rummet. Ved at give “uventede” steder farve, som eventuelt loftet og måske endda male møblerne eller udstyret som f.eks. badekarret med samme farve, så der opnås en dybere sammenhæng i indretningen af det lille rum.

5. Behagelige mærkbare detaljer som f.eks. tekstiler tilføjer et blødt udseende til badeværelset. Vipps håndklædeserie er fremstillet af en unik blanding af økologiske materialer, vævet i en tofarvet kombination af 35% ultraabsorberende bambus og 65% blødt økologisk bomuld. Leveres i farverne grå, hvid og sort.

Vipp_Bathroom04Vipp_Bathroom01

 

 

Share This Post

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)