- designscoutdk@gmail.com

Thumbs up til det nye Nextime ur

NeXtime har stadig fokus på de unge forbrugere

Med ’Thumbs Up’ har den italiensk/hollandske designer Paolo Renna endnu engang materialiseret et af IT-verdenens store ikoner i form af et NeXtime ur. For bare to år siden kom Paolo Rennas WallPad vægure, som stadig sælges verden over med stor success.    Thumbs Up uret er fremstillet i glas med spejleffekt og leveres i to størrelser; en vægmodel og en mindre bordmodel. Designet vil være et smart islæt i ethvert moderne interiør og passer fint i alle husets rum fra entré og køkken til stue og kontor; og ikke mindst i både børne- og ungdoms-værelser.

De første prøver af ”Thumbs Up” kan ses på Westminster Time’s stand H6122 på Formland/UP messen
og forventes i butikkerne sidst på foråret.

 

Design Nyheder / Diverse / Formland nextime / nyt / synes godt om / thumbs up / ur /

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)