- designscoutdk@gmail.com

Lad børnene designe!

Hoppekids lægger stor vægt på, at børnenes omgivelser skal være trygge og sjove, så de frit kan slippe deres fantasi løs. HoppeKids tilbyder derfor endnu en sjov mulighed for børnene. Med ”My Color” kan de farvelægge deres drømmeverden. 7 fantastiske farver og mulighed for at designe deres egen dekoration. Nu hvor IMM 2014 (den store møbelmesse i Køln) er veloverstået kan de se tilbage på en meget succesfuld messe. Det store trækplaster for var My Color Deco Designer.

hoppekids02My Color Deco Designer er en helt ny mulighed for at sætte et personligt præg på børneværelset. Konceptet tager udgangspunkt i at alle børn er forskelligt med egen smag og stil. På hjemmesiden kan børnene få adgang til et unikt koncept, hvor de kan farvelægge deres valgte univers i deres yndlingsfarver. Her findes mere end 25 tekstil farver.

Nutidens børn er ”digital natives”. De er vokset op med tablets, netadgang og en verden af muligheder. Med My Color Deco Designer får de mulighed for ikke blot at designe deres egen dekoration, de kan også nemt dele deres design med venner og familie. En ny og anderledes måde for børnene at sætte deres personlige præg på værelset.

For at åbne endnu flere muligheder tilbyder HoppeKids et udvalg af møbler i 7 fine farver. Møblerne er lavet som byggesæt, hvilket gør det let at gå fra juniorseng med sengehest til højseng med legerum under sengen og op til teenage sofasengen. Dette gør, at investeringen i børneværelset er meget fleksibelt og holdbart. 

Hjemmet børn / design / farver / Møbler / selv /

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)