- designscoutdk@gmail.com

Hay indretter hotel i Aarhus

HAY står for totalindretningen af det nye Comwell-hotel i Aarhus’ kommende højhus i Værkmestergade.

Comwell er tilbage i Aarhus til sommer og slår dørene op for et nyt hotel med 240 værelser. Det nye hotel åbner i de nederste 12 etager af byens nye 23 etager høje erhvervsbyggeri i Værkmestergade. Hotelet indrettes i samarbejde med designvirksomheden HAY, der har fået til opgave at designe hotellets interiør fra ende til anden.

 

“Vi har designet en lang række komponenter, som kombineres på forskellig vis på de enkelte etager. Værelserne fremstår meget forskellige og individuelle, men generelt er der flere farver, end vi nogensinde har arbejdet med før”, siger Rolf Hay.

Business News / Design Nyheder / Designerne aarhus / århus / hay / hotel /

Gratis nyhedsbrev
Få de seneste designnyheder. Vi sender ud en gang i måneden.
og bare rolig - vi spammer dig ikke ;)